Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

17 Nisan 2017 Okullar Tatil mi? Liseler Tatil mi? Üniversiteler Tatil mi?

REKLAM ALANI2
17.04.2017 Pazartesi Okullar Tatil mi?

16 Nisan 2017 Pazar günü Referandum seçimlerinden dolayı 17 Nisan 2017 pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı tartışma konusu yarattı. Öğrencilerin aklına takılan sorular ise; liseler pazartesi tatil mi, seçimden dolayı 17 nisan 2017 okullar tatil mi? 

Milli Eğitim Bakanı açıklama yaptı. İsmet Yılmaz, yapılacak halk oylamasından sonra ki gün okulların tatil olup olmadığı konusunda konuştu.



Zara'da hayırsever Muttalip Çifçi tarafından yaptırılan Halil İbrahim Çifçi İlk/Ortaokulu'nun açılışını da gerçekleştiren Bakan Yılmaz, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz, sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta, sayımların sağlıklı olabilmesi için yapılacak itirazların da yine sağlıklı şekilde neticelenebilmesi için başbakanımızın talimatı üzerine, aynı zamanda okullarımızın da düzenin sağlanması ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için başbakanımızın talimatıyla, 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık." diye konuştu.

Daha sonra okulu gezen Yılmaz, ardından bugün açılışı gerçekleştirilen Zara Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

17 nisan okullar tatil mi, 17 nisan 2017 hangi illerde okullar tatil oldu?, 17 nisan üniversiteler tatil mi, referandumdan dolayı yarın okullar tatil mi?
17 Nisan 2017 Okullar Tatil mi? Liseler Tatil mi? Üniversiteler Tatil mi? Reviewed by Haberler on 08:17 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

Hiç yorum yok :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.