Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

AÖF sınavları iptal mi edildi? 14-15 Ocak Haftasonu AÖF sınavları var mı?

REKLAM ALANI2
Kar yağışı nedeniyle 14-15 Ocak 2017 tarihinde yapılacak olan AÖF sınavları iptal mi edildi? Hangi il ve ilçeler de AÖF sınavları tatil edildi? aöf sınavı 14 ocakta var mı? istanbul da aöf sınavı var mı?, konya da aöf sınavları iptal mi edildi?

SINAVLARI İPTAL EDEN ÜNİVERSİTELER

Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi dönem sonu sınavlarını erteledi.

Üniversiteler web sayfalarından sınav iptallerine ilişkin duyuru metni yayınladı. Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat iptallerine ilişkin olarak; “Yönetim olarak, meteorolojinin verilerini dikkate alıp bugünkü sınavların ertelenmeyeceğini duyurmuştuk. Ancak sabah saatlerinde aniden meydana gelen olumsuz hava koşulları nedeniyle sınavlar gecikmeli olarak ertelemek zorunda kaldık. Yaşanan bu olumsuzluktan dolayı tüm öğrencilerimizden özür dileriz ”duyurusunda bulundu



İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü üniversitenin web sayfasından yayınladığı duyuruda; “Değerli Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz, İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve bu durumun şehir içi ulaşımı güçleştirmesi nedeniyle 9 Ocak 2017 Pazartesi günü 15.30'dan sonraki Final Sınavları 16 Ocak Pazartesi günü 15.30 sonrasına ertelenmiştir. 9 Ocak 2017 Pazartesi 15.30 öncesi sınavlara katılamayan öğrencilere şart aranmaksızın mazeret hakkı tanınmıştır. 10 Ocak 2017 Salı günü yapılacak lisans, lisansüstü, Araştırma Görevlisi sınavları vb. tüm sınavlar, sınav programı aynı kalmak üzere 17 Ocak 2017 Salı gününe ertelenmiştir.” ifadelerini kullandı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi web sayfasında; “9 Ocak Pazartesi, 10 Ocak Salı, 11 Ocak Çarşamba 2017 tarihlerinde yapılacak güz dönem sonu sınavları ve bu sınavlar kapsamında yapılması istenen proje, ödev, uygulama vb. teslimler hava muhalefeti nedeniyle sırasıyla 16 Ocak Pazartesi, 17 Ocak Salı, 18 Ocak Çarşamba 2017 tarihlerinde yapılacaktır” duyurusunda bulundu.
Yıldız Teknik Üniversitesi’nin resmi twitter sayfasına eklediği duyuru ilanı ise şöyle ; “9 Ocak Pazartesi günü yoğun kar yağışı nedeniyle saat 12.00’dan itibaren yapılacak olan sınavlar iptal edilmiştir.12.00’dan önce yapılan sınavlara giremeyenlerin sınavları ise ilgili birimler tarafından belirlenecek gün ve saatte telafi edilecektir.10 Ocak 2017 Salı günü tatil olup olmayacağı hava koşullarına göre gece 21.00’dan itibaren web sayfamızda ilan edilecektir”
AÖF sınavları iptal mi edildi? 14-15 Ocak Haftasonu AÖF sınavları var mı? Reviewed by Haberler on 12:44 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

Hiç yorum yok :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.