Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

9-10 Ocak 2017 Hangi İller de Okullar Tatil Edildi? (İstanbul,Ankara,Bursa,Konya,Denizli,Ağrı)

REKLAM ALANI2
10 OCAK 2017 İSTANBUL DA OKULLAR TATİL Mİ? SAYFANIN DEVAMINDA!

9 Ocak 2017 Pazartesi hangi iller de okullar tatil oldu?

Kar tatili haberini en çok düşünen ve en çok ilgilendiren öğrenciler bu haberi dört gözle bekliyor. Peki kar tatili olacak mı?

Türkiye çok yoğun kar yağışının altına girdi. Meteoroloji müdürlüğü SON DAKİKA haberleri yapmasına rağmen vatandaşlar hala tedbirini almıyor. Geçtiğimiz hafta birçok iller de okullar tatil edilmişti. Kar tatili olan il ve ilçeleri sizlerle paylaşacağız.

Sormak İsteğiniz İl ve İlçeleri Yorum Yaparak Sorarsanız Anında Cevabını Veririz. 

09.01.2017 PAzartesi kar tatili olan okullar ve hangi iller de okullar tatil oldu? resmi açıklama yapılan valilikleri sizlere bildireceğiz.


Geçen hafta Ankara,Denizli,Konya,Çankırı,Karaman,Malatya,Gaziantep,Kahramanmaraş gibi birçok ilde okullar tatil edilmişti.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? TIKLA ÖĞREN





BURSA VALİLİĞİNDEN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Bursa Valiliği kar tatilini yazılı açıklama ile duyurdu. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiği için bu kararın alındığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"İlimiz genelinde tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak 2017 Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır."


Son Dakika valilikten açıklama yapılırsa siz değerli öğrencilere bu konu üzerinden bildireceğiz.

9 Ocak 2017 Hangi İller de Okullar Tatil Edildi?

Ankara'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kocaeli'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Nevşehir'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Denizli'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Karaman'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Balıkesir'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Konya'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Sakarya'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Mersin'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
İstanbul'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Manisa'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Malatya'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Isparta'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bursa'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bolu'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kahramanmaraş'ta 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kayseri'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Tokat'ta 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Niğde'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kırşehir'de 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bilecik'te 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bartın'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Çankırı'da 9 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?

KOCAELİ'NDE YARIN OKULLAR TATİL

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartlarının yol açtığı buzlanma riski nedeniyle, il genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (özel rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime, 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi.

Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

TEKİRDAĞ'DA OKULLAR BİR GÜN TATİL 

Tekirdağ’da kar yağışı, soğuk ve buzlanma nedeniyle ilçeleri de kapsayacak şekilde okulların 1 gün tatil edildiği bildirildi. Öte yandan, Tekirdağ Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada kar yağışı ve buzlanma nedeniyle hamile ve engelli olan devlet memurlarının da 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi

EDİRNE'DE YARIN OKULLAR TATİL

Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okullar yarın tatil edildi.Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, etkili kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde tüm okulların tatil edildiğini söyledi. Valilik kararı ile eğitime yarın 1 gün süreyle ara verildiğini bildiren Özcan, “Edirne'de il genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okullar, kar ve buzlanma nedeniyle yarın tatil edilmiştir.” dedi. Bu arada valilikten yapılan yazılı açıklamada, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

BURSA'DA YAKIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa Valiliği, beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların tatil edildiğini açıkladı. Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, il genelindeki tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır" denildi.

NEVŞEHİR'DE OKULLARA KAR TATİLİ

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelindeki tüm okullar yarın tatil edildi.      

YOZGAT (YENİFAKILI İLÇESİ)

Yozgat'ta da yoğun kar yağışı sebebiyle Yenifakılı ilçe merkezi ve köylerinde de eğitime 1 gün ara verildi. İlçede 5 köy yolu da ulaşıma kapandı.      Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yoğun kar yağışının sürdüğünü belirerek, 5 köy yolunun kapalı olduğunu, okulların da yarın tatil edildiğini söyledi.    

YALOVA'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

KASTAMONU'DA OKULLAR YARIN TATİL

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu vurgulandı.
Açıklamada, Kastamonu merkezindeki tüm okullar ile merkeze bağlı taşımalı eğitim yapılan okullarda 9 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

BALIKESİR (BAZI İLÇELER)

Balıkesir'de, Bandırma ilçesinden sonra 8 ilçede daha olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, Manyas, Kepsut, Marmara, Gönen, Dursunbey, Erdek, Savaştepe ve Susurluk ilçelerinde yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi. Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi. Bandırma ilçesinde okulların tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

KIRKLARELİ

Kırklareli'de olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okullar yarın tatil edildi. Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yarın il genelinde tüm okulların tatil edildiğini söyledi.  Aşım, "Bazı bölgelerimizde kar kalınlığı 1,5 metreye yükselmiş durumda. Bu nedenle eğitime bir gün ara verdik” dedi.  Bu arada Valilikten yapılan yazılı açıklamada da kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.      

ZONGULDAK'TA YARIN OKULLAR TATİL

Zonguldak'ta Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İlimiz Merkez bağlı belde ve köyler ile Kozlu ve Kilimli ilçelerinde yaygın, örgün ve özel eğitim kurumlarında okullar yarın 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlilerimiz de 1 gün idari izinlilerdir" denildi.

AKÇAKOCA'DA OKULLAR TATİL

Düzce Akçakoca'yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi. Akçakoca Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, pazartesi günü kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akçakoca Hıfzıssıhha kararıyla okullar tatil edildi. Ayrıca, hamile, engelli memurlar idari izinli sayılacak.

TOKAT'TA YARIN OKULLAR TATİL

Tokat'ta kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı "İl Hıfzısıhha Kurulu, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verdi. Aynı zamanda engelli ve hamile memurların yarın izinli sayılması kararlaştırıldı." dedi.

ÇANAKKALE'NİN BAZI İLÇELERİNDE TATİL

Çanakkale'de kar ve buzlanma nedeniyle merkez ilçe ve bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, "09/01/2017 Pazartesi günü il merkezindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/resmi okullar ve kurumlar, kar/buzlanma nedeniyle bir gün tatil edilmiştir. Ayrıca Milli Eğitim çalışanı engelli ve hamile personel 09/01/2017 Pazartesi günü bir gün idari izinlidir" dedi. Çanakkale merkez ile Çan, Lapseki, Ezine, Yenice, Biga, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerinde 9 Ocak Pazartesi günü 1 gün, Gelibolu ilçesinde 9-10 Ocak tarihlerinde 2 gün eğitime ara verildi. Gökçeada, Bozcaada ve Eceabat ilçelerinde eğitime devam edilecek.

SAMSUN'DA OKULLARA KAR TATİLİ 

Samsun'un bazı ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Vezirköprü, Ladik, Havza, Kavak, Asarcık ve Çarşamba ilçelerinde yarın 1 gün süreyle eğitime ara verildiği öğrenildi.


Yetkililer, kar yağışının etkili olması haline kent merkezinde de okulların tatil edilebileceğini kaydetti.




Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle doğuda birçok ilde köy yolları kapandı. Birçok ilde taşımalı servis ile okula giden öğrencilere okullar tatil oldu.

GEÇEN HAFTA TATİL OLAN İLLER İÇİN TIKLAYINIZ.

  10 Ocak 2017 Salı hangi iller de okullar tatil oldu?

Kar tatili haberini en çok düşünen ve en çok ilgilendiren öğrenciler bu haberi dört gözle bekliyor. Peki kar tatili olacak mı?

Türkiye çok yoğun kar yağışının altına girdi. Meteoroloji müdürlüğü SON DAKİKA haberleri yapmasına rağmen vatandaşlar hala tedbirini almıyor. Geçtiğimiz hafta birçok iller de okullar tatil edilmişti. Kar tatili olan il ve ilçeleri sizlerle paylaşacağız.

10.01.2017 Salı kar tatili olan okullar ve hangi iller de okullar tatil oldu? resmi açıklama yapılan valilikleri sizlere bildireceğiz.

Geçenhafta Ankara,Denizli,Konya,Çankırı,Karaman,Malatya,Gaziantep,Kahramanmaraş gibi birçok ilde okullar tatil edilmişti.

Son Dakika valilikten açıklama yapılırsa siz değerli öğrencilere bu konu üzerinden bildireceğiz.

10 Ocak 2017 Hangi İller de Okullar Tatil Edildi?

Ankara'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kocaeli'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Nevşehir'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Denizli'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Karaman'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Balıkesir'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Konya'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Sakarya'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Mersin'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
İstanbul'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Manisa'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Malatya'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Isparta'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bursa'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bolu'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kahramanmaraş'ta 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kayseri'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Tokat'ta 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Niğde'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Kırşehir'de 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bilecik'te 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Bartın'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?
Çankırı'da 10 Ocak 2017  Yarın Okullar Tatil mi?





Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle doğuda birçok ilde köy yolları kapandı. Birçok ilde taşımalı servis ile okula giden öğrencilere okullar tatil oldu.

GEÇEN HAFTA TATİL OLAN İLLER İÇİN TIKLAYINIZ.


10 OCAK 2017 SALI GÜNÜ TATİL OLAN İLLER VE İLÇELER - HABERLER PEŞ PEŞE GELİYOR!

İSTANBULDA 10 OCAK SALI GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ? İŞTE CEVABI

Vali Şahin'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir  amacıyla tüm resmi ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz  bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik  Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim ve öğretim  faaliyetlerine 10 Ocak 2017 Salı günü (1 gün) süre ile ara verilmesi uygun  görülmüştür."

Vali Şahin açıklamasında ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında  çalışan engelli personel ile hamile çalışanların da idari izinli sayılacağını  hatırlattı.


Bu arada, Marmara, İstanbul Teknik, Mimar Sinan Güzel Sanatlar ve  İstanbul Medeniyet üniversitelerinin rektörlüklerinden yapılan açıklamalarda,  eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

EDİRNE, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ'NDE OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli valilikleri elverişsiz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildiğini açıkladı.

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de yoğun kar yağışının ardından yaşanan dondurucu soğuk ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tatil edilen okullar valilikler tarafından yarın da tatil edildi.

Edirne Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları, bu duruma bağlı kötü yol koşulları ve meteorolojik bilgilere göre kar yağışı beklenmesi nedeniyle merkez ve ilçelerde resmi, özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında valilik kararı ile 10.01. 2017 Salı günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelde 10.01.2017 Salı günü idari izinli sayılacaktır" denildi.

Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, "10 Ocak Salı günü Kırklareli merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca kamu çalışanı engelli ve hamile personellerde aynı idari izinlidir" denildi.

Tekirdağ Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10.01.2017 tarihinde Tekirdağ ili genelinde resmi ve özel tüm ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir. Hamile ve engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır" denildi.

TOKAT

Tokat il merkezi ve ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda kar tatili bir gün daha uzatıldı.
Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, il genelinde ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edildiğini söyledi. İl genelinde aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle kar tatili bir gün süre ile uzatılırken, Tokat Valiliği tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

ÇANAKKALE'DE OKULLAR YARIN TATİL EDİLDİ

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya  göre, kent genelinde dört gündür etkili kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda  aksamalar yaşanıyor.

Olumsuz kış şartları yüzünden, kent merkezi ile bağlı tüm ilçelerinde  ilk ve orta dereceli okullarda eğitime salı günü ara verildi.
Aynı gün, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile  personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

YALOVA'DA OKULLAR YARIN TATİL EDİLDİ

Yalova Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava  şartlarının devam etmesi ve yoğun buzlanma nedeniyle il genelinde tüm  anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 10 Ocak Salı günü bir gün süre ile  eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan engelli  personel ile hamile personelin idari izinli sayılacağı ifade edildi.

BANDIRMA VE GÖNEN'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Balıkesir'in Bandırma ve Gönen İlçelerinde, 10 Ocak Salı günü anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liseler tatil edildi.

Marmara bölgesinde etkili olan kar ve tipi Balıkesir'in Bandırma ve Gönen ilçelerinde, anaokulu, ilk, orta ve liselerde okulların bir gün tatil olmasına neden oldu. Bu iki ilçede, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.
9-10 Ocak 2017 Hangi İller de Okullar Tatil Edildi? (İstanbul,Ankara,Bursa,Konya,Denizli,Ağrı) Reviewed by Haberler on 09:36 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

8 yorum :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.